Hverring Wobler i Gaveæske

j

by Lars Rix

}

08.26.2021

En wobler der skal efterligne sild eller brisling, som med sin levende og lokkende gang frister enhver rovfisk til grådige hug.
Wobleren er 10 cm lang og vejer 14 gram, føres i standardfarvene lys og mørk udgave, hvor den fiskes både hurtigt og langsomt.
Hindsholmwobler leverer også woblere i gaveæsker fremstillet af plast. Æskerne kan indeholde fra 3-12 woblere leveret i praktisk gaveæske, dvs. at ved køb af 3 stk. woblere eller mere følger der en gaveæske med.
Gaveæskerne er kun ment som gaveæsker og der ydes kun 14 dages garanti efter kundens modtagelse af pakken. Gaveæskerne kan ved fornuftig behandling sagtens holde i flere år, men er kun ment som gaveæsker.

Relaterede Indlæg

Custom Wobler

Custom Wobler er som beskrevet et andet sted på Webshoppen en mulighed for af få vores standard woblere i andre farver og størrelser. Woblerne kan designes til til et hvert behov feks. til Trolllingfiskeri, hvor man godt kan bruge store agn. Store laks, havørred og...

læs mere
Follow Us

Om forfatteren

Lars Rix

Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Related Posts

Custom Wobler

Custom Wobler

Custom Wobler er som beskrevet et andet sted på Webshoppen en mulighed for af få vores standard woblere i andre farver og størrelser. Woblerne kan designes til til et hvert behov feks. til Trolllingfiskeri, hvor man godt kan bruge store agn. Store laks, havørred og...

Share This