Varenummer (SKU): 0001 Kategori:

Blue Snave

Har lidt mindre slangende bevægelse end Stavre og et andet flow i bevægelsen, som skyldes en anden stabilisering, ledeling og virkemiddel. En utrolig vellignende tobis efterligning, som osse fortjener en sikker plads i grej kassen. Snave er lidt mindre dominerende i vandet end Stavre og kan lokke selv den mest træge rovfisk. Snave er 12 cm lang, vejer 14 gr. og leveres som alle andre i den lyse og mørke udgave.

kr. 118,75

Produkt Beskrivelse

Woblerne fra Hindsholmwobler er malet i to standard farver og dette er ens for alle typer. Den ene standard farve er er refleksgrøn med lys khaki brun ryg, tiltænkt brug i klart og sandet områder, den anden type er lys blå med mørk khaki brun ryg tiltænkt brug over mørk bund, såsom tangskove og leopardbund. Men den enkelte fisker kan selvfølgelig fiske dem som man lyster, man ved jo aldrig 100 % når man har med sultne og grådige fisk at gøre.
Vi fremstiller vores woblere i forskellige størrelser og  vægtklasser, men med samme udformning som standarderne og alle woblerere kan bestilles som custom i alle slags farver. Feks. kan der bestilles store udgaver til gedefiskeri, hvor wobleren males lignende en skalle. Eller udgaver tilpasset trollingfiskeri, hvor man  med fordel kan fiske med store agn, en sild på 25+ cm er en lækkerbisken for alle rovfisk hvis de kan gabe over den.

Specifikationer

Vægt 0,015 kg
Størrelse 8 × 2 × 1 cm
Farve

Blå

Længde

12 cm

Materiale

PLA Bioplast

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Blue Snave”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Share This