Custom Wobler

j

by Lars Rix

}

08.26.2021

Custom Wobler er som beskrevet et andet sted på Webshoppen en mulighed for af få vores standard woblere i andre farver og størrelser. Woblerne kan designes til til et hvert behov feks. til Trolllingfiskeri, hvor man godt kan bruge store agn. Store laks, havørred og gedder går ikke af vejen for store mundfulde med fødefisk såsom store sild, kongetobiser, brislinger, skaller og aborre osv. Vi har en max. kapacitet på woblere 27 cm i længden og en max. vægt på omkring de 40 gr.


Disse woblere er selvfølgelig dyrere en vores standarder, men vil man have en lækkerbisken at fiske med er de tredelte woblere fra hindsholmwobler.dk et super valg. Priser aftales med kunde fra den ene opgave til den næste. Vi har herover et billede af vores Hverring wobler i en 20 cm udgave ved side af en standardwobler på 10 cm. Der er selvfølgelig kælet for detaljerne på custom udgaverne.

Relaterede Indlæg

Hverring Wobler i Gaveæske

En wobler der skal efterligne sild eller brisling, som med sin levende og lokkende gang frister enhver rovfisk til grådige hug. Wobleren er 10 cm lang og vejer 14 gram, føres i standardfarvene lys og mørk udgave, hvor den fiskes både hurtigt og...

læs mere
Follow Us

Om forfatteren

Lars Rix

Comments

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Related Posts

Hverring Wobler i Gaveæske

Hverring Wobler i Gaveæske

En wobler der skal efterligne sild eller brisling, som med sin levende og lokkende gang frister enhver rovfisk til grådige hug. Wobleren er 10 cm lang og vejer 14 gram, føres i standardfarvene lys og mørk udgave, hvor den fiskes både hurtigt og...

Share This