Vilkår

Levering/forsendelse
Alt levering vil blive udført af Post Nord efter deres pt. gældende priser med tillæg for pakning. Tillæg for pakning er pt. 10 kr pr forsendelse op til 100 gr. Tillæg over 100 gram pr. forsendelse er pt. 25 kr. Vores forsendelser er post omdelt  til kundes privat adresse uden tracking og efter Post Nord`s regler for brev omdeling kan levering tage op til 5 hverdage. hindsholmwobler.dk skal bruge 1 dag til pakning og levering. Dvs. Vi har en leveringstid på 6 hverdage på vores produkter, vi kan pga. travlhed elller uheld have længere leveringstider, men i tilfælde deraf vil kunde blive informeret.

Ved levering af custommodeler aftales levering og priser med kunde.

Vi er fuldt ansvarlig over for alle facer i leveringen indtil levering er i kundes hånd eller postkasse.

Hvis levering til privat adresse ikke er mulig vil pakke kunne afhentes på nærmeste posthus.

Det er også muligt at afhente varekøb på min adresse uden tillæg, dette aftales over email fra køb til køb med den enkelte kunde vedr. tidspunkter o.a.

Min adresse:

Lars Rix Petersen
Pilegårdvænget 7
5240 Odense NØ
info@hindsholmwobler.dk

Priser:
Levering op til 50 gr. + forsendelse = 11 + 10 = 21 kr.

Levering op til 100 gr. + forsendelse = 22 + 10 = 32 kr.

Levering over 100 – 250 gr. + forsendelse = 44 + 25 = 69 kr..

Info vedr. Returnering 
Vi leverer den højst mulige kundeservice til den billigst mulige pris, grundet Hindsholmwobler høje fremstillingspris.

Hindsholmwobler kan altid kontaktes på e-mail, hvor evt. Spørgsmål besvares hurtigst muligt max. 2 dage.

Skal levering retuneres betaler kunde selv for returneringomkostninger, hvorefter vi efter modtagelse af ikke i brug taget vare eftersender den betalte pris, dvs. Vi refundere prisen på den første ordre minus kundes egne omkostninger vedr. returnering. Kontakt hindsholmwobler.dk ved evt. fejl og mangler eller andet på e-mail. Ved fortrydelse af køb retuneres vare ubrugt, brugte vare refunderes ikke. Kunder har som udgangspunkt 14 dages fortrydelser ret. Vi gør vores bedste for at vores kunder er tilfredse med vores service. Vores standard retur formular kan downloades her.

Varer der skal retuneres sendes til:

Lars Rix Petersen
Pilegårdvænget 7
5240 Odense NØ
info@hindsholmwobler.dk

Betaling :
I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:
Dankort, Visa/Dankort, Visa og Mastercard. 

Bankoverførsel
Danske Bank
3409-13230331

Reklamationsret

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:

Lars Rix Petersen
Pilegårdvænget 7
5240 Odense NØ
info@hindsholmwobler.dk

Som servicemindet webshop er hindsholmwobler.dk kun interesseret i tilfredse kunde. Og vi vil gøre hvad der er muligt for alle er tilfredse med vores service. Kontakt os venligst hvis der er spørgsmål vedr. vores produkter. Alle spørgsmål med relevans til vores produkter besvares.

Kontakt os på email:
info@hindsholmwobler.dk 

Med venlig hilsen
Lars Rix Petersen

Share This