Varenummer (SKU): 0001-3 Kategori:

Blue Stavre

Den ultimave tobis efterligning, med bevægelser som konkurrerer med den naturlige udgave. Store slangende bevægelser i vandet gør tobis spisende rovfisk ellevilde. Stavre kan fiskes hurtigt og langsomt og en indspinning der veksler løbende i hastighed, gør agnet uimodståeligt for især jagende havørred. Stavre 12 cm lang, vejer 14 gram og føres i farverne lys og mørk.

kr. 118,75

Produkt Beskrivelse

Woblerne fra Hindsholmwobler er malet i to standard farver og dette er ens for alle typer. Den ene standard farve er er refleksgrøn med lys khaki brun ryg, tiltænkt brug i klart og sandet områder, den anden type er lys blå med mørk khaki brun ryg tiltænkt brug over mørk bund, såsom tangskove og leopardbund. Men den enkelte fisker kan selvfølgelig fiske dem som man lyster, man ved jo aldrig 100 % når man har med sultne og grådige fisk at gøre.
Vi fremstiller vores woblere i forskellige størrelser og  vægtklasser, men med samme udformning som standarderne og alle woblerere kan bestilles som custom i alle slags farver. Feks. kan der bestilles store udgaver til gedefiskeri, hvor wobleren males lignende en skalle. Eller udgaver tilpasset trollingfiskeri, hvor man  med fordel kan fiske med store agn, en sild på 25+ cm er en lækkerbisken for alle rovfisk hvis de kan gabe over den.

Specifikationer

Vægt 0,015 kg
Størrelse 12 × 0,5 × 1 cm
Farve

Blå

Længde

12 cm

Materiale

PLA Bioplast

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Blue Stavre”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Share This