Kategori:

Red Hersnap

Er pt. vores eneste  ikke leddelte wobler som efterligner sild og brisling med tendens til det innovative, dens gang i vandet må betegnes som store hurtige bevægelser fra side til side. Et agn der virkelig lokker. Den er 8 cm lang, vejer 17 gram og leveres i standardfarvene lys og mørk. Denne wobler leveres som den eneste standardwobler i en orange/pink udgave. Her er man rustet til fiskeri i et bredspektret perspektiv, hvor både naturlige og vilde farver kan være udslagsgivende. Wobleren fiskes følsomt i den langsomme ende af indspinningshastigheder.

kr. 99,00

Produkt Beskrivelse

Woblerne fra Hindsholmwobler er malet i to standard farver og dette er ens for alle typer. Den ene standard farve er er refleksgrøn med lys khaki brun ryg, tiltænkt brug i klart og sandet områder, den anden type er lys blå med mørk khaki brun ryg tiltænkt brug over mørk bund, såsom tangskove og leopardbund. Men den enkelte fisker kan selvfølgelig fiske dem som man lyster, man ved jo aldrig 100 % når man har med sultne og grådige fisk at gøre.
Vi fremstiller vores woblere i forskellige størrelser og  vægtklasser, men med samme udformning som standarderne og alle woblerere kan bestilles som custom i alle slags farver. Feks. kan der bestilles store udgaver til gedefiskeri, hvor wobleren males lignende en skalle. Eller udgaver tilpasset trollingfiskeri, hvor man  med fordel kan fiske med store agn, en sild på 25+ cm er en lækkerbisken for alle rovfisk hvis de kan gabe over den.
Vores ikke ledelte wobler Hersnap kommer i en udgave med refleks orange/pink ryg, som virkelig giver effekt og andre woblere kan males med samme effekt efter bestilling custom).

Specifikationer

Vægt 0,018 kg
Størrelse 8 × 1 × 2,0 cm
Længde

12 cm

Materiale

PLA Bioplast

Farve

Reflex Pink

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Red Hersnap”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Share This